Η Xait χρησιμοποιεί το Gnostix για αποτελεσματικό Social Media Marketing

Η Xait χρησιμοποιεί το Gnostix για αποτελεσματικό Social Media Marketing

Πρόσφατα, είχαμε τη χαρά να πάρουμε συνέντευξη από τους πελάτες μας στη Νορβηγία σχετικά με το πώς χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Gnostix Business Intelligence για την online και κοινωνική στρατηγική τους – αλλά και την εφαρμογή αυτής στις καθημερινές λειτουργίες της εταιρίας.

“Έχουμε βρει μεγάλη αξία στο Gnostix και πιστεύουμε ότι όλες οι εταιρίες πρέπει να επενδύσουν στην online marketing στρατηγική τους χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο.” ~ A. Kostas, Marketing Coordinator, Xait

 

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η Xait είναι μία καινοτόμος εταιρία ανάπτυξης λογισμικού, με έδρα τη Νορβηγία και με εξειδίκευση στις web-based database solutions. Η Xait παρέχει στους πελάτες της το λογισμικό για συνεργασία στη δημιουργία και δημοσίευση εγγράφων. Από το 2000 η Xait έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της έξω από τα Νορβηγικά σύνορα και σήμερα, το προϊόν της, το XaitPorter, είναι το πρώτο σε προτίμηση λογισμικό συνεργατικής συγγραφής από τις εταιρίες πετρελαίου και φυσικού αερίου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πώς η εταιρία Xait ανέπτυξε μία online στρατηγική, εύκολα και γρήγορα

Η Xait μίλησε μαζί μας το καλοκαίρι του 2012 για βοήθεια στη διαμόρφωση και εκτέλεση μίας social και online εταιρικής στρατηγικής. Η λύση που προτείναμε είναι η υιοθέτηση του Gnostix εσωτερικά, από το ίδιο το δικό τους marketing τμήμα καθώς η χρήση της business intelligence πλατφόρμας δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία και εξειδίκευση στο αντικείμενο. Ένα online demo ήταν αρκετό για να τους πείσει!

Ο Αθανάσιος Κώστας, Marketing coordinator στην Xait, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το Gnostix χωρίς να έχει ασχοληθεί ξανά με online marketing και ανακάλυψε οτι μέσα σε μερικές ημέρες είχε μάθει το εργαλείο τέλεια και ενώ είχε λάβει αρκετή γνώση από το εργαλείο ώστε να μπορεί να σχεδιάσει και να εφαρμόσει αποτελεσματικά μια κοινωνική στρατηγική για την εταιρία του!

“Χρειάστηκε μόνο δύο μέρες για να μάθω πώς να χρησιμοποιώ το Gnostix – το βρήκα ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση. Τa daily email alerts εξασφαλίζουν την άμεση απάντηση στα καίρια ζητήματα και μου εξοικονομούν χρόνο. Έχω μία ξεκάθαρη εικόνα του ανταγωνισμού και των ενεργειών του ενώ στην εταιρία μου είμαστε πλέον οι πρώτοι που γνωρίζουμε τις καινούργιες τάσεις της αγοράς. Χρησιμοποιούμε το Gnostix για να παραμένουμε ηγέτες στην αγορά μας, και να κτίζουμε σημαντικές σχέσεις. ”

Ο Θανάσης συνεχίζει “Με το Gnostix έχουμε λιγότερο “θόρυβο”, το οποίο έχει μεγάλη αξία για εμάς καθώς σημαίνει λιγότερο χρόνο ενασχόλησης – για την ακρίβεια 80% των αποτελεσμάτων που λαμβάνουμε μας αφορούν, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό αν λάβει κανείς υπόψιν του την πλειάδα της πληροφορίας που υπάρχει στο διαδίκτυο! Η ανάλυση συναισθήματος είναι επίσης πολύ χρήσιμο εργαλείο – έχουμε ήδη αξιοποιήσει αποτελεσματικά υπέρ μας, αρνητικά σχόλια για έναν μας ανταγωνιστή!”

Για να ακούσετε τί έχει να πει η Xait για το πώς μπήκε στρατηγικά και αποτελεσματικά στο χώρο της online και social επικοινωνίας, δείτε αυτό το σύντομο βίντεο:

Εάν θέλετε ένα Gnostix live demo παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Your Name  :  *
Your Email  :  *
Your Number  : *
I would like to learn more about Gnostix Business Intelligence platform
     
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *